Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Eteros Ego Nemesis O Dimitris Laΐnis Etoimazetai Na Katatroposei Ton Evdomo Athlo

Ετερος Εγώ: Νέμεσις - Ο Δημήτρης Λαΐνης Ετοιμάζεται να Κατατροπώσει τον Έβδομο Άθλο

Συνέχεια της Επιτυχημένης Ταινίας

Συναρπαστικά Επεισόδια με Νέους Χαρακτήρες

Το πολυαναμενόμενο sequel της επιτυχημένης ταινίας "Ετερος Εγώ" έρχεται στη συνδρομητική πλατφόρμα COSMOTE TV με τίτλο "Νέμεσις". Σε 8 συναρπαστικά επεισόδια, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) επιστρέφει ακλόνητος για να σταματήσει τον μυστηριώδη δολοφόνο που τρομοκρατεί την πόλη.

Μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του, ο Λαΐνης είναι συντετριμμένος. Ωστόσο, ο έβδομος και τελευταίος "ἆθλος" του δολοφόνου τον αναγκάζει να επιστρέψει στο προσκήνιο. Στον αγώνα του θα τον πλαισιώσουν νέοι χαρακτήρες, όπως η Βίκυ Παπαδοπούλου (Νέμεσιδα) και ο Μάνος Βακούσης.

Στη συνέχεια της σειράς, ο Λαΐνης θα προσπαθήσει να κατανοήσει το μυαλό του δράστη και να τον εμποδίσει πριν ολοκληρώσει το φονικό του σχέδιο. Με τη βοήθεια της ομάδας του, θα ερευνήσουν σκοτεινά μυστικά και θα αποκαλύψουν μια επικίνδυνη συνωμοσία.

Το "Ετερος Εγώ: Νέμεσις" αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές με την έντονη δράση, το σασπένς και τους πολυσύνθετους χαρακτήρες του. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023 και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην COSMOTE TV.


Komentar